Trouwringen van de allerbeste kwaliteit

Wanneer u en uw partner trouwringen uitzoeken, koopt u die voor de rest van uw leven. Daarom moeten de trouwringen niet alleen mooi, maar ook van de de beste kwaliteit zijn. Bekijk hieronder de merken trouwringen van Wereldsieraden, welke van goede kwaliteit zijn en prachtige ontwerpen hebben.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Breuning trouwringen

Het merk Breuning heeft al sinds 1927 ervaring met trouwringen. En dit ziet u terug in de schitterende details, prachtige afwerking en vernieuwende ontwerpen van de Breuning trouwringen. Breuning heeft klassieke ringen, maar ook uitgesproken en innovatieve ontwerpen. Kies voor bicolor ringen met twee kleuren of ga voor één kleur.

Fischer trouwringen

Toonaangevend, dat zijn de Fischer trouwringen. Niet alleen vindt u klassieke ontwerpen trouwringen, maar ook trouwringen die vervaardigd zijn uit bijzondere materialen, zoals carbon en palladium. Fischer heeft daarnaast trouwringen van goud, in combinatie met schitterende diamanten.

Gerstner trouwringen

De Gerstner trouwringen zijn gemaakt van goud en verkrijgbaar in de kleuren geelgoud, witgoud en roségoud. Bij de Gerstner trouwringen kunt u zelf kiezen of en waar u diamanten laat plaatsen, en hoeveel diamanten dit zijn. Gerstner trouwringen zijn zeer goed vertegenwoordigd in onze winkel in Kampen, het is namelijk een prachtig merk.

Saint Maurice trouwringen

De trouwringen van Saint Maurice worden gezien als een van de beste trouwringenmerken van Duitsland. Bij Saint Maurice vindt elk stel wat zij zoeken. De trouwringen zijn namelijk verkrijgbaar in de kleuren geelgoud, witgoud of roségoud. Ook kunt u ervoor kiezen om bicolor ringen te kopen. Deze bevatten twee kleuren goud en hebben een bijzondere uitstraling.

Juwelierswinkel in Kampen

Bij trouwringen is de nauwkeurigheid van de maat erg belangrijk. Daarom is het enkel mogelijk om deze te bekijken in onze winkel in Kampen. We geven u daarbij persoonlijk en professioneel advies, wat helemaal hoort bij het kopen van trouwringen. Wanneer u trouwringen bij ons koopt, is het graveren van de ringen geheel gratis. Kom dus langs in onze winkel in Kampen en kies de trouwringen die bij u en uw partner passen. U vindt ons aan de Oudestraat 63 in Kampen. Op zoek naar schitterende sieraden voor bij uw trouwjurk? Ook hierbij helpen wij u graag!

Button Top

Ontvang 5% korting