Mix and match een Take What You Need ring

Nieuw op Wereldsieraden zijn de prachtige Take What You Need ringen, uit de collectie Take What You Need sieraden. Take What You Need sieraden zijn ontworpen door het succesvolle Mi Moneda. Net zoals de Mi Moneda sieraden zijn ook de Take What You Need sieraden naar uw eigen stijl in te richten. Het leuke is dat deze items zeer goed passen bij de Mi Moneda sieraden, zodat u deze ook samen kunt dragen. Bekijk hieronder de prachtige ringen en bestel uw favoriet!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Geef een Take What You Need ring cadeau!

Wat is er nu leuker dan een sieraad weggeven? De Take What You Need ringen zijn perfect om aan iemand te geven die speciaal voor u is. U kunt altijd een bijpassende Take What You Need ring geven, omdat er veel verschillende soorten zijn. Zoekt u een cadeau voor iemand die wel wat bemoediging kan gebruiken? Kies voor een Take What You Need ring met ‘Luck’ of ‘Courage’. Voor geluk geeft u natuurlijk een ring met ‘Happiness’. Kies uit onze brede collectie Take What You Need ringen de ring die het meest toepasselijk is!

Take What You Need ring met bijpassende sieraden

De collectie Take What You Need sieraden bestaat uit armbanden, kettingen en Take What You Need ringen. De armbanden en kettingen worden geleverd met een bar, waar een inspirerend woord op staat. Deze bar is te verwisselen voor een Take What You Need bar die het beste bij u of de drager past. Kies bijvoorbeeld voor een bar met ‘Luck’, ‘Strength’ of ‘Beauty’. Bij de armband en ketting passen de ringen perfect, omdat deze uitgevoerd zijn in dezelfde kleuren en met dezelfde woorden. Kies uit de kleuren goud, roségoud of zilver.

Bestel online een Take What You Need ring

Wist u dat de verzending gratis is als u een bestelling plaatst van €50 of meer? Ook kunt u er bij elke bestelling voor kiezen om de Take What You Need ring gratis af te halen in onze winkel in Kampen. U vindt ons aan de Oudestraat 63 in Kampen.

Button Top

Ontvang 5% korting