Take What You Need armbanden: nieuw op Wereldsieraden

Van bepaalde dingen in het leven, zoals geluk en liefde, kunt u altijd wel iets extra’s gebruiken. Van daaruit is het schitterende merk Take What You Need geboren, opgericht door sieradenmerk Mi Moneda. Het leuke is dat de Take What You Need armbanden bestaan uit een armband met een bar. Deze bar is te verwisselen, zodat een Take What You Need armband elke dag en elke mood weer anders kan zijn. Bekijk hieronder de schitterende Take What You Need armbanden en bestel jouw extra dosis geluk, inspiratie of dromen!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Minimalistische Take What You Need armbanden

De Take What You Need armbanden zijn niet alleen zeer innovatief, maar ook erg trendy. Dit komt door het minimalistische design dat gevoerd wordt, dat u momenteel veel terugziet in het straatbeeld. Een Take What You Need armband is zo verfijnd, omdat er wordt gewerkt met hoogwaardig edelstaal. Het lettertype dat op de Take What You Need bar staat, doet ook erg veel voor het design. Wist u dat u op de website van Take What You Need uw eigen ontwerp kunt insturen? Tevens kunt u een eigen Take What You Need bar samenstellen door de kiezen uit de verschillende lettertypes en icoontjes.

Het perfecte cadeau: Take What You Need armband

Elke Take What You Need armband bevat een bar met het woord ‘Inspire’ en een afgebeeld veertje. Volgens Take What You Need staat deze veer voor overwinningen en vooruitgang. Daarbij kunt u ook een extra bar bestellen die helemaal bij u of bij de drager past. Een Take What You Need armband is perfect om weg te geven. U kunt de armband namelijk helemaal aanpassen naar wat bij de drager past. Wereldsieraden pakt het cadeau trouwens graag voor u in wanneer u het weggeeft. Combineer de Take What You Need armband met een Take What You Need ring of ketting en maak uw outfit af.

Bestel online Take What You need armbanden

Heeft u de Take What You Need armband en bar gekozen die bij u past? Bestel deze op een werkdag voor 17:00 uur en wij verzenden het dezelfde dag nog. Ook betaalt u geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50. Dat is fijn shoppen!

Button Top

Ontvang 5% korting