Sparkling Jewels kettingen van de beste kwaliteit zilver

Sparkling Jewels kettingen zijn bijzonder, omdat deze een heel eigen stijl hebben. De kettingen zijn gemaakt van zilver met een klein laagje goud, in kleuren als rosé en geelgoud. Bovendien zijn deze te combineren met prachtige edelstenen en een bijpassende kleur hanger. Hieronder vindt u de Sparkling Jewels kettingen die de basis vormen van de Sparkling Jewels sieraden. Welke kleur Sparkling Jewels ketting past het beste bij uw stijl?

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Betekenisvolle edelsteen in uw Sparkling Jewels collier

Een speciaal element in de Sparkling Jewels kettingen is de edelsteen, welke bevestigd is in de Sparkling Jewels hanger. Elke edelsteen heeft een bijzondere betekenis, waardoor de Sparkling Jewels kettingen een perfect cadeau zijn voor een edelsteenliefhebber of voor iemand die de laatste trends volgt. Koopt u de rozenkwarts? Dan zorgt u dat de ontvanger met liefde omringt zal worden. Het rode tijgeroog zorgt ervoor dat de drager beschermd wordt tegen negatieve invloeden van buitenaf. In onze webshop vindt u een brede collectie Sparkling Jewels edelstenen met diverse prachtige betekenissen.

Stel uw eigen Sparkling Jewels ketting samen

Met de Sparkling Jewels sieraden kunt u een heel eigen sieraad samenstellen. Maar dit klinkt moeilijker dan het is! Kies allereerst de Sparkling Jewels ketting van uw smaak. Daarna kiest u een bijpassende hanger. Dit kan in de kleur van de ketting zijn, maar ook een andere kleur. Ten slotte kiest u de edelsteen die u wilt bevestigen in de hanger. Het leuke aan de Sparkling Jewels sieraden is dat u ten alle tijde een andere look kunt creëren. U verwisselt simpelweg de edelsteen en u draagt een totaal andere ketting. Tip: koop een edelsteen om te dragen tijdens een speciale gelegenheid!

Sparkling Jewels kettingen online kopen

Er zijn verschillende redenen waarom u een Sparkling Jewels ketting zou kopen bij Wereldsieraden, maar we geven u er voor het gemak drie. De verzending is gratis bij bestelling vanaf €50,-. Ook pakken we de sieraden gratis in als het cadeaus zijn. Als laatste wordt uw pakketje dezelfde dag verzonden als u bestelt op een werkdag voor 17:00 uur! Heeft u vragen over een sieraad? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Button Top

Ontvang 5% korting