Tijdloos en populair: Ti Sento slavenarmband

Slavenarmbanden zijn al decennia zeer gewild en populair. Het zijn dan ook tijdloze en prachtige sieraden. Ti Sento Milano heeft in zijn collectie een aantal prachtige slavenarmbanden. In deze collectie vindt u een Ti Sento slavenarmband met een uitgesproken structuur en een modern model. Ti Sento weet precies wat wij vrouwen willen en speelt hier erg goed op in met de prachtige slavenarmband. Welke Ti Sento slavenarmband is uw favoriet?

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Unieke stijl van een Ti Sento slavenarmband

Slavenarmbanden van dit merk zijn over de hele wereld wel bekend. Iedereen kent de prachtige sieraden van Ti Sento Milano wel. Ti Sento Milano heeft prachtige collecties, met trendy hangers, ringen, armbanden, kettingen en oorbel bedels. Zoals eerder al verteld heeft een Ti Sento slavenarmband een geheel eigen en authentieke look. Ti Sento ontwierp deze met de leukste kleurcombinaties, welke perfect passen bij het seizoen waarvoor ze gelanceerd zijn. Tevens speelt Ti Sento in op trends. Een bijkomend voordeel is dat een Ti Sento slavenarmband zeer voordelig geprijsd is. Iedereen kan zich dus een slavenarmband van dit merk veroorloven.

Ti Sento slavenarmband voor een touch of glam

Een Ti Sento slavenarmband kunt u dragen bij een feestelijke jurk, maar ook om uw outfit met een jeans wat glam te geven. Tevens is een slavenarmband een perfect cadeau voor iemand die van sieraden houdt. De slavenarmbanden van Ti Sento hebben elk een bijzondere structuur. Denk hierbij aan kleine, zilveren bolletjes of prachtige zirkonia steentjes. Daarnaast biedt Ti Sento Milano ook vergulden slavenarmbanden aan, in kleuren als roségoud. Heeft u ook al eens een kijkje genomen bij de andere Ti Sento sieraden?

Ti Sento slavenarmband online kopen

Bent u bekend met het feit dat Wereldsieraden ook een winkel in Kampen heeft? Hier kunt u sieraden van dichtbij bekijken, passen en advies vragen aan een van onze medewerkers. Van tevoren kunt u opzoeken uitzoeken welke sieraden u precies wilt zien. Noteer de merken en typenummers eventjes, zodat onze medewerkers de sieraden gemakkelijk voor u kunnen pakken. Wilt u liever online een bestelling plaatsen en heeft u een vraag over bijvoorbeeld de Ti Sento slavenarmband of over het bestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Button Top

Ontvang 5% korting