Slavenarmbanden van zilver uit onze huiscollectie

Een zilveren slavenarmband is simpel en chic. Deze sieraden zijn al decennia lang een populair cadeau. De slavenarmbanden uit onze huiscollectie die zijn gemaakt van zilver hebben een stijlvolle en klassieke uitstraling. De slavenarmbanden van zilver uit onze huiscollectie zijn heel mooi te combineren met een horloge met zilverkleurige accenten.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zilveren slavenarmbanden uit de huiscollectie

Wereldsieraden.nl heeft een ruime huiscollectie met zilveren armbanden. Zo hebben we smalle, ronde slavenarmbanden in zilver, maar ook veel bredere slavenarmbanden. In onze huiscollectie vindt u ook slavenarmbanden in zilver die ovaal zijn of juist vierkante hoeken hebben, waardoor de slavenarmband een stoere, strakke uitstraling krijgt. Sommige slavenarmbanden zijn bewerkt of gedeeltelijk mat of glanzend, terwijl u bij Wereldsieraden.nl ook armbanden vindt die helemaal rond zijn en glimmen. De meest klassieke zilveren slavenarmband die u zich voor kan stellen dus.

Slavenarmbanden van zilver uit de huiscollectie online kopen

Uw favoriete zilveren slavenarmband uit onze huiscollectie koopt u natuurlijk online bij Wereldsieraden.nl. Als u de armband op werkdagen voor 17:00 online koopt, dan wordt hij nog dezelfde dag door ons verzonden. Is de armband een cadeau? Wij hebben een gratis cadeauservice die de slavenarmband professioneel voor u inpakt. Wilt u onze huiscollectie met slavenarmbanden van zilver liever eerst in het echt bekijken? Dit kan in onze fysieke winkel in Kampen. U bent hier natuurlijk van harte welkom.

Button Top

Ontvang 5% korting