Fjory slavenarmband gemaakt met toewijding

Fjory maakt elke Fjory slavenarmband met veel toewijding en dat kunt u zien aan de kwaliteit. Een Fjory slavenarmband hoeft u niet alleen te combineren met Fjory sieraden, maar dit kan ook met andere sieraden. Deze slavenarmbanden zijn vervaardigd uit 14 karaats goud, waarbij het binnenste van zilver is. Op deze manier is deze slavenarmband zeer sterk en daarom kan deze dan ook niet indeuken. Door de zilveren kern is de slavenarmband vergelijkbaar met een massief gouden armband, maar dan veel betaalbaarder!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fjory armband is van oorsprong Nederlands

Nederlandse bedrijven die gouden sieraden ontwikkelden waren jaren geleden net zo bekend om hun kwaliteit als Zwitserse horlogemakers dit vandaag de dag zijn met hun uurwerken. De Nederlandse bedrijven verplaatsen zich helaas steeds meer naar het buitenland, waardoor veel kennis die door Nederland was opgebouwd leek te vervallen. In de afgelopen tien jaar zijn er veel Nederlandse bedrijven in het buitenland overgenomen en teruggehaald naar Nederland, waardoor Nederland weer rijk is aan informatie over gouden sieraden en de ontwikkeling hiervan. Ook de Fjory armband collectie vallen hieronder!

Fjory slavenarmband in verschillende kleuren goud

Naast de slavenarmbanden vindt u op Wereldsieraden ook Fjory kettingen, ringen en oorbellen. Fjory vindt innovatie belangrijk en daarom gebruiken ze telkens nieuwe technieken tijdens de ontwikkeling van hun sieraden. Het is daarom ook mogelijk om uw Fjory armband aan te passen aan uw eigen wensen. Laat bijvoorbeeld een of meerdere briljantjes toevoegen aan uw slavenarmband. Fjory sieraden zijn trouwens beschikbaar in verschillende kleuren goud, namelijk geelgoud, roségoud en witgoud. Uiteraard zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de slavenarmband goed bij de maat van uw pols past.

Fjory slavenarmband online bestellen

Wereldsieraden vindt service zeer belangrijk. Daarom kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice als u vragen heeft over een Fjory slavenarmband of over het bestellen. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 038 - 33 33 632 en per mail via klantenservice@wereldsieraden.nl. Het fysiek bekijken van een Fjory slavenarmband is mogelijk in onze juwelierszaak in Kampen. Aan de Oudestraat 63 wordt u vakkundig geholpen en kunt u de armband passen.

Button Top

Ontvang 5% korting