Ruilen en retourneren

Bent u niet helemaal tevreden over het sieraad of horloge dat u gekocht hebt? Deze kunt u gerust ruilen voor een ander sieraad of retourneren.

1. Lees de voorwaarden voor het ruilen en retourneren van een sieraad of horloge door. Deze vindt u onderaan deze pagina.

2. Download het retourformulier en print deze.

3. Stuur het sieraad en ingevulde retourformulier in een stevig pakketje terug naar:

Wereldsieraden.nl
T.a.v. Afdeling retouren
Oudestraat 63
8261 CG Kampen

Voorwaarden ruilen en retourneren op Wereldsieraden.nl

Ongedragen en onbeschadigde sieraden kunnen binnen 30 dagen retour worden gestuurd, hierbij zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Zorg er wel voor dat u uw aankoop retour stuurt samen met de originele verpakking, labels en etiketten. Zodra wij het geretourneerde sieraad hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail en in geval van retourneren zal het betaalde bedrag diezelfde dag teruggestort worden op uw rekening. Mocht het verschuldigde bedrag na 1 week niet op uw rekening staan, neem dan contact op met onze klantenservice via 038 - 33 13 594.

Wij vergoeden alle betalingen van u, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Wij streven er echter naar het verschuldigde bedrag al dezelfde dag terug te storten op uw rekening, zodra het geretourneerde product bij ons binnen is. Mocht het verschuldigde bedrag na één week niet op uw rekening staan, neem dan contact op met onze klantenservice via 038 - 33 13 594. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor u. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening.

Button Top

Ontvang 5% korting