Bekijk de Pig and Hen sieraden collectie

Wij van Wereldsieraden.nl zijn zijn van mening dat we u een fantastisch nieuw stoer sieradenmerk voor heren kunnen aanbieden, namelijk de Pig and Hen sieraden! Een Pig and Hen armband spreekt elke man die van stoere herenarmbanden houdt aan. Een Pig and Hen armband is gemaakt van supersterk scheepstouw, en is gebaseerd op een bijgeloof van scheepslieden uit de 16e eeuw. Het merk Pig and Hen is afgeleid van een tatoeage die scheepslieden lieten zetten waardoor zij, zoals het bijgeloof wil, beschermd zouden zijn als men schipbreuk zou lijden.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het ontstaan van de Pig and Hen sieraden

Het merk staat dus voor handgemaakte armbanden. Door echte scheepstouwen te gebruiken, wordt het Nederlandse nalatenschap uit de beginjaren 1600 voortgezet. Om zichzelf te beschermen tegen ongeluk tijdens hun lange reizen, hadden de zeelieden tatoeages van een varken en een kip op hun voeten. Vandaar dus Pig & Hen. Als er op zee iets zou gebeuren, zou de Pig and Hen tattoo de zeelieden beschermen. Varkens en kippen werden in die tijd namelijk in houten kratten vervoerd. Deze kratten drijven, dus de varkens en kippen zouden veilig zijn in geval van schipbreuk. De zeelieden, die nogal bijgelovig waren, dus ook door hun tatoeages.

Pig and Hen sieraden met unieke namen

De Pig and Hen sieraden collectie bestaat uit herenarmbanden met unieke namen, namelijk Barato Bob, Rum Ron, Fat Fred, Bombay Barry, Tiny Ted, Pegleg Pete, Sharp Simon, Salty Steve en Gorgeous George. Dit zijn stuk voor stuk armbanden van het geweldige Amsterdamse merk Pig & Hen. De armbanden worden ook daadwerkelijk in ons eigen land gemaakt, in Amsterdam-Noord. De oprichters zijn geïnspireerd door de scheepvaart. De Pig and Hen armbanden zijn daarom ook gemaakt van scheepstouw en zijn ‘Stronger than steel’. Dankzij het scheepstouw is de armband niet kapot te krijgen en dat is voor ruige mannen natuurlijk een groot voordeel.

Pig and Hen sieraden online kopen

Bekijk hier onze prachtige collectie Pig and Hen sieraden en bestel snel in onze betrouwbare webshop. Als u op werkdagen voor 17:00 besteld dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling dezelfde dag de deur nog uitgaat. Is de armband een cadeau? Geeft u dit dan aan in ons gebruiksvriendelijke bestelproces. Dan zorgen wij ervoor dat de door u gekozen armband feestelijk voor u wordt ingepakt. Dit gebeurd uiteraard geheel gratis! Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Geen probleem. U kunt de sieraden, mits ongedragen en onbeschadigd, ruilen of retourneren binnen een termijn van 30 dagen. Ook bieden wij u de mogelijkheid de Pig and Hen sieraden te bekijken in onze juwelierswinkel in Kampen.

Button Top

Ontvang 5% korting