Betekenisvolle Buddha to Buddha hanger

Dat er een schitterend merk bestaat dat zilveren sieraden op geheel eigen wijze en op een bijzondere plek vervaardigt, weten we. Maar wist u dat Buddha to Buddha ook prachtige Buddha to Buddha hangers in zijn collectie heeft? Elke Buddha to Buddha hanger is bijzonder in zijn eigen stijl. Zo is er een Buddha to Buddha hanger met een prachtige boodschap, of bijvoorbeeld een Buddha to Buddha hanger met het logo van het merk of met Buddha zelf. Bekijk hieronder onze prachtige collectie hangers en kies uw favoriete hanger.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Buddha to Buddha hanger gecreëerd in Bali

Elke Buddha to Buddha hanger wordt met aandacht en vakmanschap gecreëerd. Buddha to Buddha zegt zelf dat ze geen sieraden maken, maar wel elk onderdeel van de Buddha to Buddha sieraden vervaardigen en daardoor worden de sieraden als het ware gecreëerd. Een Buddha to Buddha hanger wordt gecreëerd in Bali, maar hier gaat een heel proces aan vooraf. In het hart van onze hoofdstad wordt elk ontwerp namelijk uitgedacht en uitgekiend, waarna dit doorgegeven wordt aan de zilversmeden en vakmensen op Bali. Buddha to Buddha is kortom een bijzonder merk met bijzondere sieraden!

De Buddha to Buddha hanger is onderdeel van families!

Wist u dat elk Buddha to Buddha sieraad onderdeel is van een familie? Bij elke Buddha to Buddha hanger horen bijpassende sieraden die in dezelfde stijl ontwikkeld zijn. Populaire families zijn de Ben sieraden en de Nathalie sieraden. Maar houd vooral niet vast aan het idee dat de families alleen samen gedragen kunnen worden. Door de neutrale ontwerpen en doordat altijd gebruik wordt gemaakt van zilver kan elke hanger met een andere set gedragen worden.

Online een Buddha to Buddha hanger kopen

We kunnen het ons voorstellen dat onze collectie hangers een snoepwinkel is. Schroom daarom vooral niet om meerdere hangers te kopen, zodat u uiteindelijk een overwogen keuze kunt maken voor één Buddha to Buddha hanger. U mag ongedragen en onbeschadigde sieraden en horloges namelijk binnen 30 dagen retourneren of ruilen. Tevens heeft u de mogelijkheid om onze hele collectie te bekijken in onze juwelierswinkel in Kampen.

Button Top

Ontvang 5% korting