Een Boccia hanger en ketting koopt u bij Wereldsieraden

Een Boccia ketting komt niet goed tot zijn recht zonder een geweldige Boccia hanger. Neem eens een kijkje tussen onze prachtige lijn hangers en u weet precies wat wij bedoelen. De lijn hangers is vervaardigd uit titanium. Dit wordt gecombineerd met materialen als carbon, diamant en onyx. Tevens worden parels gebruikt in de hangers. Sommige delen van de hangers zijn verguld. De hangers kenmerken zich door vernieuwende vormen en formaten.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Uw persoonlijke Boccia hanger van titanium

Als u kiest voor een Boccia hanger kunt u er sowieso vanuit gaan dat u een prachtige en unieke hanger draagt. Wilt u liever een niet te uitgesproken exemplaar dragen? Deze vindt u uiteraard ook op Wereldhorloges. Kies voor kruisjes, staafjes, hartjes of rondjes. Zowel qua kleur en vorm is er voor iedere vrouw een prachtige hanger te vinden. Wist u dat de hangers prima te combineren zijn met de overige Boccia sieraden? Neem snel eens een kijkje bij deze hangers!

Boccia hanger van sterk titanium

Boccia sieraden brengen naast de geweldige ontwerpen nog een ander voordeel met zich mee. Deze worden namelijk gemaakt van het materiaal titanium. Titanium net zo sterk als staal, maar wel veel lichter. Hierdoor heeft u erg veel draagplezier van een Boccia hanger en ligt het draagcomfort erg hoog. U zult amper voelen dat u een Boccia hanger draagt! Daarnaast is titanium anti-allergisch en nikkelvrij, waardoor u alle Boccia kettingen, horloges, ringen, armbanden en oorbellen ook met een gevoelige huid kunt dragen. Het materiaal titanium komt erg veel voor op aarde. Toch is de winning ervan lastig en kostbaar. Als u een Boccia hanger of sieraad bekijkt, zult u erachter komen dat Boccia gespecialiseerd is in de bewerking van titanium.

Boccia hanger online bestellen

Wist u dat Wereldsieraden een winkel in Kampen heeft waar u sieraden en horloges kunt bekijken en passen? Erg handig als u liever niet online bestelt, of de Boccia hanger liever eerst van dichtbij bekijkt. Zo profiteert u van de online gemakken met de persoonlijke service van een fysieke winkel. Tot ziens in onze winkel in Kampen!

Button Top

Ontvang 5% korting