Trendy Fossil sieraden voor dames en heren

Houdt u van moderne accessoires en de nieuwste trends? Dan zijn de Fossil sieraden echt wat voor u. Het merk kent u vast van de Fossil horloges, welke wij sinds kort ook op de site aanbieden. Wereldsieraden heeft een prachtig assortiment Fossil sieraden, met de mooiste sieraden. Ook heren kunnen hun hart ophalen bij deze sieraden, want Fossil heeft een ruim assortiment Fossil armbanden voor heren. Bekijk hieronder deze schitterende sieraden!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het design van Fossil sieraden

Fossil wilde alleen de beste designers voor het ontwerp van hun Fossil sieraden. Fossil schenkt dan ook erg veel aandacht aan originele en vernieuwende sieraden. Wereldsieraden vindt dat Fossil dit ook echt bereikt heeft. Fossil heeft naast elegante sieraden voor dames ook stoere Fossil armbanden. Deze zijn gemaakt van leer in combinatie met edelstaal. U zult ook zeker enthousiast worden van de Fossil kettingen, oorbellen en ringen binnen deze collectie!

Fossil sieraden: vooruitlopend in technologie en trends

Fossil brengt in elke collectie een unieke soort creativiteit naar buiten. Dit komt door de inbreng van medewerkers en de bedrijfscultuur. Fossils identiteit is vintage en authentiek, gecombineerd met de creativiteit van medewerkers. Fossil wil graag sieraden en horloges voor iedereen ontwikkelen. Daarom zijn de Fossil sieraden ook erg toegankelijk en vooral gewild. In 1984 begon het merk horloges te verkopen waarin erg veel stijl was toegevoegd. Fossil was dan ook het eerste Amerikaanse merk die dat deed. Het merk liep altijd al vooruit op de concurrentie met zijn gebruikte technologieën, materialen en designs. Dit kunt u ook goed terugzien in de Fossil sieraden. Naast sieraden en horloges ontwikkelt het merk tassen, zonnebrillen en leren accessoires.

Fossil sieraden online bestellen

Wereldsieraden vindt het belangrijk dat u tevreden bent over uw bestelling. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat u het sieraad in een bijpassend doosje ontvangt. De verzending is bijvoorbeeld gratis bij bestelling vanaf €50 en ook pakken wij de Fossil sieraden graag voor u in als het een cadeau is. Tijdens het bestellen kunt u dit aangeven. En bestelt u een voorradig Fossil sieraad op een werkdag voor 17:00 uur? Dan verzenden wij het diezelfde avond nog, waardoor u het sieraad al erg snel in huis hebt. De sieraden van dit merk zijn ook te bekijken in onze winkel in Kampen.

Button Top

Ontvang 5% korting