Fjory ringen van Wereldsieraden

In onze webshop vindt u de schitterende Fjory ringen. Deze zijn gemaakt van 14 karaats goud en hebben een binnenste van de beste kwaliteit zilver. Door deze zilveren kern heeft de Fjory ring een zeer lange levensduur, wat zelfs vergelijkbaar is met een massief gouden sieraad. Holle sieraden zijn namelijk veel kwetsbaarder. Voordelig aan een zilveren binnenkant is dat dit scheelt in uw portemonnee, terwijl u toch een mooi gouden sieraad draagt. Bekijk in onze webshop de prachtige en kwalitatief goede Fjory ringen!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fjory ring met de nieuwste technieken vervaardigd

Fjory heeft verschillende sieraden in zijn collectie, zoals kettingen, slavenarmbanden en oorbellen. Fjory verwerkt steeds weer nieuwe technieken in zijn Fjory ringen, waardoor de collectie telkens wordt uitgebreid. Daarom kunt u uw Fjory ring ook steeds meer aanpassen aan uw eigen wensen. Zo kunt u zelfs briljanten laten plaatsen in uw Fjory ring, ketting en slavenarmband. De ringen van Fjory zijn verkrijgbaar in witgoud en een combinatie van witgoud en geelgoud.

Fjory ringen van de allerbeste kwaliteit

De Nederlandse bedrijven die gouden sieraden maakten waren vroeger net zo bekend om hun kwaliteit als Zwitserse horlogemakers dat zijn. De bedrijven besloten zich echter allemaal naar het buitenland te verplaatsen, waardoor veel kennis van Nederlandse bodem teniet leek gedaan. Maar de afgelopen tien jaar zijn verschillende van oorsprong Nederlandse bedrijven weer overgenomen door een nieuwe fabrikant, waardoor deze kennis weer in Nederland terecht kwam. Daarom is er tot op de dag van vandaag weer topkwaliteit aan gouden sieraden in Nederland verkrijgbaar. Fjory sieraden vallen hier ook onder en zijn verkrijgbaar in onze sieraden webshop.

Fjory ring online kopen bij Wereldsieraden

Heeft u de Fjory ring van uw dromen gevonden? Deze kunt u snel en veilig kopen bij Wereldsieraden. Wij streven er naar dat u de ring altijd zeer snel ontvangt. Als u namelijk een ring bestelt op een werkdag voor 17:00 uur, verzenden wij deze dezelfde avond nog. PostNL bezorgt het pakketje dan vaak de volgende dag al. Bent u of de ontvanger van de Fjory ring toch niet helemaal tevreden? U kunt de ring retourneren binnen het zichttermijn van 30 dagen.

Button Top

Ontvang 5% korting