Fjory oorbellen voor jarenlang plezier

Fjory oorbellen zijn gemaakt van 14 karaat goud en hebben een binnenkant van de beste kwaliteit zilver. Deze binnenkant zorgt ervoor dat de oorbellen zeer stevig zijn en dat de levensduur hoger is dan van oorbellen met een holle binnenkant. Door deze stevige kern is de levensduur van een Fjory oorsieraad zelfs te vergelijken met massieve gouden sieraden. En een zilveren binnenkant ten opzichte van een gouden binnenkant scheelt ook in de prijs van het sieraad. Bekijk hieronder de schitterende Fjory oorsieraden en maak uw keuze!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Fjory oorbellen dragen met Fjory sieraden

Naast de Fjory oorsieraden vindt u bij Wereldsieraden de schitterende Fjory ringen, kettingen en slavenarmbanden. De collectie Fjory sieraden wordt telkens weer uitgebreid en in elke collectie worden de nieuwste technieken gebruikt. Fjory sieraden zijn dus ook erg vernieuwend. Daarnaast kunt u uw eigen twist geven aan de sieraden. Denk hierbij aan het zetten van een briljantje in uw Fjory oorbel en zijn alle sieraden in geelgoud, roségoud en witgoud verkrijgbaar.

Fjory oorbellen van Nederlandse kwaliteit

U kent vast het begrip ‘Swiss Made’: uurwerken van Zwitserse kwaliteit zijn zeer goed en voldoen aan verschillende kwaliteitseisen. Ooit werden de fabrikanten van gouden sieraden in Nederland ook zo gezien en hiermee vergeleken. Maar de Nederlandse bedrijven zagen internationaal kansen, waardoor al deze kennis over de waarborging van kwaliteit in gouden sieraden verloren leek te gaan. Daarom werd de fabriek S.G.S opgericht en werden veel van oorsprong Nederlandse bedrijven in het buitenland overgenomen. Nu komen gouden sieraden van topkwaliteit ‘gewoon’ weer uit Nederland, net zoals de schitterende Fjory oorsieraden. En Wereldsieraden is daar maar wat blij mee!

Fjory oorbellen online bestellen bij Wereldsieraden

Bestellen bij Wereldsieraden geeft u een aantal voordelen. U betaalt geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50, zodat online een sieraad kopen niet duurder is dan in een fysieke winkel. Tevens verzenden wij het sieraad dezelfde dag nog als u een voorradig sieraad op een werkdag voor 17:00 uur koopt. Bestelt u Fjory oorbellen liever niet online? Kom langs in onze winkel en bekijk de sieraden van dichtbij! We geven u graag persoonlijk advies bij het kopen van een nieuwe Fjory oorbel.

Button Top

Ontvang 5% korting