Trendy Double Dots oorbellen van Wereldsieraden

Helemaal de mode van nu: Double Dots oorbellen van Karma! De oorbellen zijn geïnspireerd op de welbekende Dior oorbellen en zijn al gezien bij sterren als Jennifer Lawrence en Rihanna. Dit nieuwe model oorbellen is een schitterende uitbreiding van de pareloorbellen en kristallen oorbellen. De Double Dots oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Voor welke oorbellen gaat u? Bekijk ze hieronder.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Double Dots oorbellen in verschillende stijlen en afwerkingen

De Double Dots oorbellen van Karma zijn erg bijzonder. De oorbellen zijn onder andere gemaakt met natuursteen, imitatieparels en de hierboven genoemde Preciosa kristallen. De collectie Double Dots oorsieraden is zeer gevarieerd, omdat er veel verschillende soorten stijlen en kleuren gebruikt worden. Doordat u aan beide kanten van het oor een knop draagt, met aan de achterkant de grote knop, ontstaat er een uniek effect. Koop de Double Dots oorbellen met afwerkingen als klassiek parelmoer, spikes, kristallen en mat. Bovendien zijn elk van deze afwerkingen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Welke afwerking is uw favoriet?

Elke dag verschillende Double Dots oorbellen

De Double Dots oorbellen zijn erg origineel, omdat u aan beide kanten van het oor een knop plaatst. Aan de achterkant bevestigt u de grote knop en aan de voorkant een kleine. Op deze manier ontstaat een uniek paar oorbellen. Ook kunt u de verschillende oorbellen met elkaar matchen, zodat u bij elke outfit een ander paar oorbellen hebt. Deze oorbellen hebben kristallen van het merk Preciosa, welke van zeer goede kwaliteit zijn. Mix en match en creëer elke dag een andere look!

Double Dots oorbellen online kopen

De Double Dots oorbellen zijn uniek, maar hebben ook nog eens een fijne prijs. U heeft al een set Double Dots oorbellen vanaf €17,50. U heeft vast niet nog meer redenen nodig om nog langer te wachten. Als u de oorbellen op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, verzenden wij deze dezelfde dag nog. Ook pakken we de Double Dots oorbellen graag voor u in als het om een cadeau gaat. Geef dit enkel tijdens het bestellen even aan.

Button Top

Ontvang 5% korting