Voordelen van titanium Boccia oorbellen

Boccia oorbellen zijn vervaardigd uit puur titanium dat nikkelvrij is. Dit geeft de sieraden heel veel voordelen. Een bepaalde groep mensen kan namelijk geen sieraden dragen, omdat sommige materialen als zilver, goud en nikkel allergische reacties veroorzaken. Heeft u ook gauw huidirritaties en wilt u sieraden dragen die geen allergische reacties oproepen? Neem dan eens een kijkje bij de Boccia oorbellen van Wereldsieraden. Het titanium is namelijk zeer geschikt voor bij een gevoelige huid. In onze collectie Boccia sieraden vindt u onder andere Boccia kettingen, horloges, ringen, hangers en armbanden. Deze oorbellen zijn prachtig met hun vormen en details. Tevens is titanium een zeer licht materiaal, waardoor u bijna niet voelt dat u oorbellen draagt. Kies hieronder uw favoriete paar oorbellen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE SIERADEN OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • WINKEL IN LELYSTAD
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De verfijnde afwerking van Boccia oorbellen

Als u de Boccia oorbellen op Wereldsieraden bekijkt, zult u direct opmerken dat de oorbellen stuk voor stuk een zeer prachtige afwerking hebben. Hierdoor komt de strakke look van elke set oorbellen extra goed naar voren. Deze oorbellen hebben een modern karakter en zijn verkrijgbaar in creolen en knopjes. Boccia gebruikt ook vaak diamanten en parels in zijn collectie oorbellen. Dit is een prachtige afwisseling op het titanium. Wist u dat Wereldsieraden ook Boccia horloges voor dames en heren in zijn collectie heeft?

Uitgebreide lijn Boccia oorbellen

Wereldsieraden is officieel dealer van Boccia sieraden en daar zijn we trots op! Een bijkomend voordeel hiervan is dat u altijd de nieuwste Boccia oorbellen zult treffen in onze webshop. Wij worden namelijk rechtstreeks op de hoogte gehouden van alle nieuwe collecties die uitkomen. Deze oorbellen typeren zich door vernieuwende, moderne en strakke ontwerpen. Het materiaal titanium is zeer licht en kan tegen zweet, zout, water en zuren. Boccia oorbellen kunt u kopen in combinatie met gouden details of in puur titanium. Deze oorbellen in combinatie met goud geven een exclusieve uitstraling.

Boccia oorbellen online kopen bij Wereldsieraden

Bestelt u een voorradig set Boccia oorbellen op een werkdag voor 17:00 uur? Dan verzenden wij deze dezelfde dag nog! Ook kunt u ervoor kiezen de oorbellen van tevoren te komen bekijken in onze winkel in Kampen. We helpen u graag bij het uitzoeken van oorbellen naar uw wens!

Button Top

Ontvang 5% korting