Zinzi en sieraden hoort bij elkaar, net als de kerstman hoort bij zijn rendieren en een oliebol hoort met poedersuiker. Het een kan niet zonder het ander. Zinzi heeft een prachtige nieuwe collectie uitgebracht met onder andere een prachtige Zinzi armband en mooie Zinzi oorbellen. Horlogeloods heeft voor u de leukste Zinzi sieraden op een rij gezet.

Zinzi oorbellen met schitterende steentjes

Bijzonder vinden wij de Zinzi oorbellen ZIO2CH. Deze Zinzi oorbellen hebben een gaaf zirkonia steentje gecombineerd met 925 gerhodineerd zilver. Het is een klein en schattig oorbelletje die u groter en opvallender kan maken met een Zinzi hanger. Deze combinatie is ideaal voor vrouwen die graag van Zinzi oorbellen wisselen. Een Zinzi hanger is verkrijgbaar in de kleur zilver met roségouden details of zirkonia diamantjes voor een chique en glamourous effect. Ga nu naar onze webshop en ontdek de hele collectie met Zinzi oorbellen.

Ontdek de perfecte Zinzi ring

Ook de Zinzi ring is een aanrader om te dragen. De perfecte Zinzi ring is wat ons betreft de ZIR1243. Hij is gemaakt van 925 gerhodineerd zilver en bevat prachtige zirkonia diamantjes. Het is een brede Zinzi ring waarbij smalle ringen aan elkaar zijn gemaakt en daardoor lijkt het alsof u meerdere ringen draagt. Deze opvallende Zinzi ring is een echte eyecatcher! Ontdek het zelf en bekijk deze Zinzi ring in onze webshop.

Shop nu of bekijk uw sieraad in Kampen

Shop nu uw favoriete Zinzi oorbellen of Zinzi ring uit onze nieuwe collectie! U ontvang 5% korting als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Hé-hé, dat is fijn nieuws toch? Daarnaast bent u van harte welkom in onze juwelierswinkel in Kampen om uw sieraden te bekijken. Tot snel!