Over een aantal dagen is het weer tijd voor wat romantiek! En wat is er nu leuker dan uw geliefde te verrassen met een prachtig cadeau? Dit hoeft niet per se tientallen euro’s te kosten, want bij Wereldsieraden vindt u verschillende merken die kleine prijsjes hanteren. Op deze manier kunt u uw partner blij maken met een cadeau zonder hier teveel aan uit te geven. Lees verder voor onze tips.

Zilveren sieraden als cadeau voor haar

Zilver kan altijd en past ook bij vele huidskleuren. Bovendien hoeft het niet al te duur te zijn als het gaat om sieraden.

Wereldsieraden heeft bijvoorbeeld een huiscollectie met zilveren sieraden, welke u al vanaf €6,50 shopt. De sieraden zijn eenvoudig en simplistisch en vallen in de smaak bij heel veel vrouwen. Zilveren sieraden vindt u ook bij de Buddha to Buddha sieraden en Ti Sento sieraden. Betaalbare sieraden voor heren shopt u bij de Pig and Hen armbanden en Josh armbanden!

Betaalbare kwaliteit bij Wereldsieraden

Wanneer u op zoek bent naar sieraden waar uw partner een leven lang plezier van heeft, dan kunt u het beste eens kijken bij de Blush oorbellen. Deze gaan al vanaf €29,- en zijn vervaardigd van 14 karaat goud. Als u iets meer te besteden heeft voor een Valentijns cadeau kunt u ook eens kijken bij de Fjory sieraden. Deze zijn gemaakt van goud, maar hebben een zilveren kern voor extra stevigheid.

Valentijns cadeau online kopen

Bent u gek op korting? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. Op deze manier ontvangt u direct een kortingscode voor 5% korting in uw inbox. Tevens blijft u op de hoogte van alle acties en nieuwe collecties. Happy shopping!