Een stralende look, uniek design en - wie wil het niet - een sprankelend effect. De Take What You Need sieraden zijn de paradepaardjes voor uw nek en pols om dit najaar mee te beginnen en te eindigen! Oftewel het dit-wil-ik-in-mijn-sieradendoos- volmaakte sieraad. Ga voor een chique uitstraling met roségoud of ga voor onze all-time-favorite kleur zilver binnen de Take What You Need sieraden!

Take What You Need met eigen boodschap

Zoals we al gewend zijn van de munten van Mi Moneda, vervangt u bij de Take What You Need sieraden de ‘bars’ in de ketting of armband. Ga elke dag op stap met een andere boodschap of quote om uw nek. Draag elke week uw levensmotto of een herinnering aan een lieve vriend/kennis of familielid.

Heeft u de mooie flesjes al ontdekt?

Het leuke aan de Take What You Need sieraden zijn de schattige flesjes waarin ze worden geleverd. Bij deze flesjes denken wij bij Sieradenloods gelijk aan vroeger toen er nog brieven werden verstuurd door middel van flessenpost. De unieke boodschap van deze sieraden maakt dat het nog beter past in een klein flesje! Deze verpakkingen zijn ultrahip, klein en super leuk! Extra leuk om als cadeautje weg te geven.

Bestel uw Take What You Need sieraad nu!

Bestel de hippe Take What You Need sieraden vandaag nog in onze webshop. Bestellingen boven de €50,- verzenden wij gratis en u betaalt heel gemakkelijk met Afterpay. Shoppen doet u vandaag, betalen doet u volgende week als u weer loon heeft ;). Lijkt ons een goede deal! Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@sieradenloods.nl.