Als u niet heel bang bent aangelegd, hebben wij het perfecte sieraad voor u. Hooked armbanden zijn met recht stoer te noemen en passen goed bij u als u houdt van casual outfits. Het geheim van de sieraden zit ‘m in de speciale manier van bevestigen van de armband en in de materialen die gebruikt zijn. Lees verder voor alle info.

Leer, nylon en edelstaal in een Hooked armband

Typerend voor de Hooked armbanden zijn de manier van het vastmaken van de armband. Wikkel de armband om uw pols en bevestig de haak of het anker om het andere uiteinde. In de haken en ankers is gebruik gemaakt van kleuren als goud, rosé en zelfs zwart! Ook het materiaal van de armband zelf is te kiezen, namelijk leer of nylon. Ook zijn er Hooked sieraden geheel van edelstaal, wat een meer chique en strakke look geeft.

Hooked armbanden zijn gemakkelijk te combineren!

We geven u graag een paar tips hoe u uw nieuwe Hooked sieraden het beste kunt combineren. Heeft u een kledingstuk met een army print in uw kast hangen? Deze past perfect bij de Hooked armbanden van leer of nylon. De edelstalen Hooked armbanden zijn ook goed te combineren met een nette jurk of blouse. Ook staan beide Hooked armbanden zeer goed bij een leren jack. Welke Hooked armband kiest u?

Hooked armband online kopen bij Wereldsieraden

Wilt u een Hooked sieraad met korting bestellen? Vul uw email-adres onderaan deze pagina in en ontvang direct een kortingscode voor 5% korting! Tevens blijft u op de hoogte van al onze acties en nieuwe aanwinsten.