Een schitterend materiaal dat u in veel sieraden in onze webshop terugziet is zilver. Zilver laat zich gemakkelijk in de gewenste vorm omvormen, waardoor het een zeer bewerkelijk materiaal is en u het dus vaak terugziet in sieraden. De sieradenmerken Ti Sento en Zinzi hebben beide de meest schitterende en zilveren sieraden. Zinzi betekent zelfs ‘zin in zilver’! Lees verder voor alle details.

Details van de Zinzi slavenarmbanden

Bij Wereldsieraden vindt u de meest schitterende Zinzi slavenarmbanden met veel details, maar ook met subtiele elementen. Zo vindt u een slavenarmband bezaaid met zirkoniastenen in onze webshop, een schitterend en glamoureus exemplaar om te dragen tijdens een speciaal moment. Slavenarmbanden zijn trouwens ook perfect om weg te geven als cadeau. Welke slavenarmband is uw favoriet?

Uitgebreide collectie Ti Sento slavenarmbanden

Bent u op zoek naar een specifieke soort slavenarmband? Dan zal u tussen de Ti Sento slavenarmbanden uw favoriet vinden. Ti Sento is een merk met op Italiaanse dames geïnspireerde sieraden. De slavenarmbanden van Ti Sento Milano zijn speels zonder hun oorspronkelijke charme te verliezen. Daarbij zijn ook deze slavenarmbanden geheel vervaardigd van zilver, met vaak details als prachtige stenen en parels.

Ti Sento en Zinzi bestellen bij Wereldsieraden

Wereldsieraden is naast online ook offline te bezoeken. Onze juwelierswinkel Juwelier Reuyl vindt u in het centrum van Kampen aan de Oudestraat 63. Wist u dat wij ook een horlogewebshop hebben waar u merken als Seiko, Armani en Michael Kors shopt? Ideaal als u op zoek bent naar een nieuw horloge.