Wij geven toe, als u Skagen hoort denkt u waarschijnlijk niet aan sieraden met een stijlvolle uitstraling (tenzij u het merk al kent). Toch is deze Skagen sieradencollectie de moeite waard om te dragen of op zijn minst te bekijken. De Skagen sieraden zijn gemaakt om te combineren met elkaar en om te dragen naast een Skagen horloge. De sieraden hebben mooie ronde vormen en geven uw outfit een chique uitstraling.

Skagen sieraden, geïnspireerd door de zee

De huidige sieradencollectie is geïnspireerd door de zee. Dit is logisch als u weet dat Skagen gevestigd is waar de Noordzee en de Baltische zee elkaar ontmoeten. Skagen staat voor vakmanschap en dat is overduidelijk te zien bij Skagen sieraden. De afwerking is perfect en de gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit. Bijzonder zijn de oorbellen die lijken op een gekruld plantje met een waterdruppel in het midden. De waterdruppel is natuurlijk een bijzonder mooi pareltje in créme kleur. Bekijk de hele collectie met Skagen oorbellen in onze webshop.

Krijg korting bij Skagen sieraden

De schitterende Skagen sieraden bestelt u bij Wereldsieraden. Bestel ze op werkdagen voor 20.30 uur en wij sturen uw Skagen sieraden diezelfde dag nog naar u toe. Meld u vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en krijg 5% korting op uw aankoop. Dit is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar ook heel erg leuk! Blijf op de hoogte van al onze andere aanbiedingen, de nieuwste collecties en leuke cadeautips voor Sinterklaas of kerst. Is uw favoriete sieraad toevallig niet op voorraad? Neem contact op met onze klantenservice door te mailen naar klantenservice@horlogeloods.nl of bel naar 038- 33 33 632.