Skagen is een bijzonder merk, want Deens én design, precies wat we van Scandinavië gewend zijn. Skagen laat ons telkens weer enthousiast worden van zijn horloges, met de prachtige kleurcombinaties, materialen en matching sieraden. Deze herfst en winter dragen we Skagen horloges met bijvoorbeeld een leren of Milanese band. Daarbij zijn de horloges voorzien van typische herfstkleuren. Lees snel verder voor alle details.

Skagen dameshorloges: te combineren met Skagen sieraden

De dameshorloges van Skagen van de herfst- en wintercollectie 2017/2016 zijn subtiel, verfijnd, maar niet te missen. Wij zijn met name fan van de nieuwe modellen met de kleuren crème en cognac. Ook de andere modellen zijn de moeite waard, want heel veel dameshorloges van Skagen zijn gemakkelijk te combineren met de Skagen sieraden uit de herfst- en wintercollectie.

De leren en edelstalen horlogebanden in Skagen herenhorloges

Skagen was in zijn collectie Skagen herenhorloges royaal met het gebruiken van prachtige leren banden! De leren horlogebanden zijn vrijwel allemaal zeer strak, zonder stiksel of enig zichtbare afwerking. Let ook eens op de kleuren edelstaal die Skagen gebruikte in zijn andere horlogebanden, zoals zwart en donkerblauw! Plaatjes, toch?

Skagen horloges van Wereldsieraden

Wereldsieraden heeft een uitgebreide collectie horloges van het prachtige Skagen. Skagen horloges zijn eenvoudig te dragen bij een armband van Skagen zelf, of van Fossil en Josh. Bovendien worden de Skagen klokjes gratis verzonden bij Wereldsieraden. Haalt u uw nieuwe horloge liever zelf op? Geef dit even aan tijdens het bestellen en kom langs in onze juwelierswinkel in Kampen!