Bent u op zoek naar een luxe cadeau voor haar? Bekijk de schitterende Ti Sento sieraden van Wereldsieraden eens. Ti Sento sieraden hebben een Italiaanse uitstraling, maar zijn zeer betaalbaar. U shopt bijvoorbeeld al een Ti Sento armband vanaf €29! Daarbij pakken we het gratis voor u in als het een cadeau is. Lees verder voor meer info!

Ti Sento kettingen en armbanden van Wereldsieraden

De collectie Ti Sento sieraden bestaat uit een aantal verschillende lijnen met hun eigen kleuren en stenen. Elke lijn bestaat uit een Ti Sento armband en ketting, welke zeer goed te combineren zijn met een bijpassende Ti Sento ring en een Ti Sento hanger. Draagt u of de ontvanger liever niet teveel sieraden? De Ti Sento sieraden zijn ook heel goed op zichzelf te dragen.

How it’s made: Ti Sento oorbellen

De inspiratie voor de Ti Sento sieraden is modestad Milaan, waar vrouwen hun elegantie en uitstraling zeer goed weten uit te dragen. De sieraden van Ti Sento zijn nooit overdreven, maar juist heel verfijnd en elegant. Elk sieraad wordt ontwikkeld door een ontwerper van Ti Sento, die het zilver goed tot zijn recht laat komen.

Ti Sento sieraden kopen bij Wereldsieraden

Wist u dat u bij Wereldsieraden op een eenvoudige wijze korting krijgt? U hoeft zich enkel onderaan de pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief. Hierna ontvangt u direct een kortingscode voor 5% korting op een Ti Sento sieraad naar keuze. Daarbij is de verzending geheel gratis bij bestellingen van €50 of meer!