Soms is het zo’n dag dat u wat extra pit in uw outfit nodig heeft, omdat de outfit net iets te zacht en soft overkomt. Op deze dagen is een Hooked armband perfect als eyecatcher. Een Hooked armband is gemaakt van leer in combinatie met een edelstalen sluiting. Tevens zijn er Hooked sieraden die van nylon gemaakt zijn. Het leer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in combinatie met diverse kleuren sluitingen. En wist u dat Wereldsieraden sinds kort ook edgy armbanden voor heren heeft? Lees snel verder!

Pig and Hen armbanden: sieraad voor hem

Een van onze nieuwste aanwinsten zijn de stoere Pig and Hen armbanden voor heren. De Pig and Hen armbanden zijn gemaakt van scheepstouw en daarom sterker dan staal. De sieraden hebben een edelstalen sluiting, waarbij u onder andere de keuze heeft uit een ankersluiting voor een echt nautische look! Wist u dat Pig and Hen armbanden ook perfect te dragen zijn bij een pak?

Hooked sieraden combineren met uw outfits

Een Hooked armband is de oplossing wanneer u net die extra touch aan uw outfit wilt geven. Dit kan zijn omdat uw outfit iets te zoet oogt en wel een pepertje kan gebruiken. Tevens haalt u er outfits mee op waarmee u een Hooked armband in eerste instantie niet mee zou combineren. Match een Hooked armband met uw business outfit of uw outfit tijdens een avond uit!

Pig and Hen armbanden bestellen bij Wereldsieraden

Wereldsieraden vindt het belangrijk dat het bestellen van uw Pig and Hen armbanden en Hooked armband soepel verloopt. Daarom bestaat ons bestelproces uit vier eenvoudige stappen. Heeft u onverhoopt toch nog vragen tijdens het bestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!