Bang dat januari de saaiste maand wordt van 2016? Don’t worry! Met de Esprit sieraden is het elke maand een feestje. Een beetje sieradendoos bevat ten minste een Esprit ring of Esprit collier. Sommige sieraden hebben de kracht om een outfit intens op te fleuren en de outfit leuker, mooier of chiquer te maken. De Esprit sieraden hebben dit allemaal! Reden genoeg om eens rond te snuffelen in de mooie collectie met Esprit oorbellen of Esprit ringen of…

Trendy Esprit sieraden

De Esprit sieraden zijn ontworpen volgens de laatste trends. Zo vindt u er prachtige roségouden ringen, horloges en kettingen. Toevallig op zoek naar een cadeau? Check dan de Esprit horloges die geleverd worden met een bijpassend armbandje. Dat wordt lekker matchen en mixen in het nieuwe jaar!

Esprit oorbellen voor elke gelegenheid

In het bijzonder willen wij u even attenderen op de Esprit oorbellen. De met zirkonia gevulde Esprit oorbellen zijn een lust voor het oog en zorgen ervoor dat u elke dag stralend naar uw werk gaat. Alle Esprit oorbellen hebben zilveren details wat deze collectie een van onze favorieten maakt. Zilver is tijdloos en super stijlvol. LIKE!

U shopt vandaag nog Esprit sieraden

Wilt u het liefst deze week nog uw favoriete Esprit sieraden om uw nek hangen, vinger schuiven of om uw pols dragen? Goed nieuws: wij zijn officieel merkdealer en wij hebben de mooiste en nieuwste collectie voor u in onze webshop en juwelierswinkel in Kampen. U heeft al een Esprit ring vanaf €34,90! Check onze webshop voor alle ins en outs.