Als u de Josh armbanden bekijkt, zult u niet zeggen dat deze van eigen bodem afkomstig zijn. Maar het is toch echt zo! Josh sieraden worden vervaardigd in Amsterdam en waar het merk bij de start enkel leren armbanden uitbracht, is het assortiment al een aantal jaar uitgebreid met nog meer materialen. Het succes van de Josh sieraden zit ‘m volgens ons in een aantal kleine elementen. Benieuwd naar wat precies? Klik op ‘Lees meer’!

Het succes van de Josh armbanden volgens Wereldsieraden

Een sieraad hoeft maar enkele elementen te bevatten om goed in de smaak te vallen. Bij Josh is dat volgens ons sowieso de robuuste sluitingen. Deze zijn vervaardigd van edelstaal en hebben het sierlijke, maar ook stoere Josh logo. Bij de volledig edelstalen Josh armbanden is niet de sluiting opvallend, maar de details als zirkonia’s die zijn toegevoegd. Elke Josh armband heeft zijn eigen uitgesproken aspecten waardoor de typerende Josh-stijl wordt gewaarborgd.

Wereldse allure in de Josh sieraden

Josh sieraden hebben niet de uitstraling dat deze uit Nederland afkomstig zijn. Volgens ons komt dit door de avontuurlijke uitstraling die de Josh armbanden hebben. Leer, slangenprint en verschillende soorten stiksel dragen hier perfect aan bij. Houdt u niet van leer? Bekijk de edelstalen exemplaren eens!

Josh armbanden kopen bij Wereldsieraden

Wist u dat het bestellen van een Josh armband kinderspel is? Voeg uw favoriete armband van Josh toe aan uw winkelmandje en doorloop het bestelproces dat uit 4 stappen bestaat. Tijdens de vier stappen kiest u ook of de armband een cadeau is. Plaatst u een bestelling met een waarde van €50 of meer? Dan is de verzending gratis!