Als er een merk is dat elegante en schitterende sieraden ontwerpt, dan is het toch wel het Nederlandse Zinzi. Zinzi sieraden worden exclusief in Nederland ontwikkeld, maar zijn inmiddels al over de hele wereld verkrijgbaar. Het materiaal dat centraal staat in Zinzi sieraden is zilver. Een opvallend en niet opzichtig soort materiaal dat bij vrijwel elke vrouw en huidskleur past. Welke Zinzi sieraden spreken u aan?

Zinzi ringen als extra touch in uw outfit

Met de sieraden van Zinzi is het heel gemakkelijk om een leuke en vrouwelijke twist toe te voegen aan uw look. Draag een stijlvolle Zinzi ring met een opvallende steen, of schuif een aantal verschillende Zinzi ringen om uw vinger. Het sieradenmerk speelt met zirkonia’s, vlechtwerk en structuur in zijn ringen, zodat elke ring op zijn eigen manier tot zijn recht komt.

De gezichten achter de populaire Zinzi ringen

De ringen van Zinzi zijn op zichzelf al echte eyecatchers, maar de boegbeelden van het merk hebben ook bijgedragen aan het succes van het merk. Oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo en topmodel Kim Feenstra zijn samen al heel veel jaar het gezicht achter de schitterende Zinzi ringen. Daarbij laten ze u ook precies zien hoe u de verschillende Zinzi ringen met elkaar en met andere Zinzi sieraden combineert. Voor welke combinatie gaat u?

Bestel uw Zinzi ringen online bij Wereldsieraden

Wanneer u besluit om een aantal ringen van Zinzi te bestellen in onze webshop, dan heeft u de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor iDEAL, creditcard of AfterPay. Ook kunt u betalen met GiroPay en BanContact/Mister Cash. Hierdoor betaalt u eenvoudig en op uw eigen manier. Handig toch?