Dat Zinzi letterlijk en figuurlijk een schitterend merk is, hoeven we u vast niet te vertellen. Zinzi heeft onder andere sieraden, horloges, parfum, shirts en trolleys! En er zijn zoveel meer facts achter dit prachtige merk die we u niet willen onthouden. Want het leuke is dat een sieraad vaak nog meer waarde krijgt als u het verhaal erachter weet. Leest u mee over de Zinzi sieraden?

1. Zinzi armbanden zijn Dutch Design!

De naam Zinzi mag dan Afrikaans zijn (het betekent ‘Je bent mooi’!), maar het ontwerp van elk Zinzi sieraad is afkomstig uit ons prachtige kikkerlandje. Dutch Design is hot en zo zijn ook de Zinzi armbanden en sieraden zeer populair. Daarom zijn de Zinzi armbanden onder andere te krijgen in het Verenigd Koninkrijk, Hongarije en Australië. Gaaf, toch?

2. Zin in zilver? Ga voor Zinzi oorbellen!

Past het materiaal zilver het beste bij uw huid? Dan is de afgeleide ‘ZIN in ZIlver!’ van Zinzi van toepassing op u. Alle Zinzi oorbellen en hangers zijn vervaardigd van zilver, waarbij het materiaal gecombineerd wordt met verschillende stenen en kleuren. De sieraden van Zinzi zijn trouwens stuk voor stuk beschermd met een laagje rodium.

3. Ontvang korting op Zinzi sieraden bij Wereldsieraden!

Wist u dat het heel eenvoudig is om Zinzi hangers en andere sieraden met korting te bestellen? Bij Wereldsieraden krijgt u namelijk een kortingscode voor 5% korting als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. De actiecode voor Zinzi sieraden (maar ook voor alle andere merken sieraden!) is te gebruiken bij uw eerstvolgende aankoop in onze webshop.