Eindelijk is het moment daar om de nieuwe sieraden te presenteren waar wij zo enthousiast over zijn: Pig and Hen sieraden! Een Pig and Hen armband is speciaal ontwikkeld voor heren die graag anders dan anders zijn en een stoere stijl van kleden en leven hebben. Zwemt u bijvoorbeeld met haaien of bevaart u woeste zeeën, dan is een Pig and Hen armband perfect voor u! Maar ook als u niet zo avontuurlijk bent aangelegd kan een Pig and Hen armband uw stijl completeren. Lees snel verder om alle details te ontdekken.

Pig and Hen armband: the story

De Pig and Hen armbanden zijn geïnspireerd op de Hollandse zeelieden uit 1600. Zij bevoeren de zeven wereldzeeën en dat ging niet altijd zonder slag of stoot. Omdat ze voorafgaand aan zo’n reis wel wisten wat hen te wachten stond tatoeëerden ze een kip en een varken op hun lichaam om ongeluk en gevaar te mijden. Voor de oprichters van Pig and Hen was dit dé inspiratie voor een nieuw merk, waarbij verschillende elementen van een Pig and Hen armband terug doet denken aan de zeelieden uit 1600.

Materialen in een Pig and Hen armband

De Pig and Hen armbanden zijn gemaakt van scheepstouw, wat zeer sterk is. Het voordeel hieraan is dat het niet alleen stoer oogt, maar ook dat uw Pig and Hen armband eigenlijk niet stuk kan gaan. Het scheepstouw is gecombineerd met stalen sluiting waar het logo in staat. Bekijk de armbanden in onze webshop en bepaal welke Pig and Hen armband het beste bij u past.

Pig and Hen armband online kopen

Heeft u vragen over het bestellen van een Pig and Hen armband of over het product zelf? Neem gerust contact op met onze klantenservice!