Een typisch merk met een verhaal is het sieradenmerk Pig and Hen, dat herenarmbanden ontwikkelt. Pig and Hen armbanden zijn geïnspireerd op de Nederlandse ontdekkingsreizigers die het onbekende wilden verkennen. Om onderweg de woeste zeeën en de verschillende gevaren te trotseren, tatoeëerden ze een varken en een haan op hun voet. Pig and Hen armbanden zijn een ode aan de Nederlandse ontdekkingsreizigers en speciaal voor stoere mannen.

Sluitingen van Pig and Hen armbanden

De sluiting van elke Pig and Hen armband is zeer uitgesproken te noemen. De meest bekende is de zogenoemde D-sluiting, welke met een pin vastgezet wordt. Daarbij is er ook nog de staafsluiting, waarbij u het staafje simpelweg door de lus haalt. Onze voorkeur gaat uit naar de D-sluiting, want deze heeft een authentieke en robuuste uitstraling!

Pig and Hen armbanden zijn sterker dan staal

Wist u dat Pig and Hen armbanden sterker dan staal zijn? Sommige Pig and Hen armbanden kunnen tot wel 1000 kilo aan. Dit komt onder andere door de gebruikte sluiting, maar ook door het touw dat gebruikt wordt. Het touw is namelijk echt, gevlochten scheepstouw dat ook in de scheepsvaart gebruikt wordt.

Pig and Hen armband met Wereldsieraden kortingscode kopen

Wilt u een Pig and Hen armbanden bij Wereldsieraden bestellen? Meld u dan eerst aan voor onze nieuwsbrief zodat u direct een kortingscode van 5% in uw inbox ontvangt. Daarbij is de verzending geheel gratis bij bestelling vanaf €50,-! En bestelt u een voorradige Pig and Hen armband op een werkdag voor 17:00 uur? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog.