Wij van Wereldsieraden kunnen wel zeggen dat we fan zijn van al onze merken, maar er zijn toch altijd sieraden of collecties die net dat beetje extra hebben. Je ziet ze op bepaalde pagina’s fier bovenaan staan en we schrijven er af en toe eens extra over. Deze keer belichten we de Fossil oorbellen en Skagen oorbellen, want deze verdienen wel een ereplaats op onze blog. Lees verder waarom wij de Skagen en Fossil oorbellen aanraden!

De specifieke stijl van Skagen oorbellen

Wie Skagen kent, zal zich direct herinneren dat Skagen een prachtig designmerk is. Skagen is van oorsprong een stadje in Denemarken, maar sinds een aantal jaren ook een schitterend merk met horloges en sieraden. Eenvoud en simpliciteit is de sleutel bij dit merk en dit zien we terug in de prachtige stijl van de Skagen oorbellen. In de huidige collectie zien we fonkelende zirkonia’s, subtiele parels en stenen van glas. Welke oorbellen van Skagen gaan jouw outfit complementeren?

Fashion Fossil oorbellen in metalen blikje

De schitterende Fossil oorbellen hebben iets minder minimalisme en iets meer details in zich. Dit maakt dat deze oorbellen een heel eigen stijl hebben en perfect passen bij heel veel outfits. Fossil werkt in zijn huidige collectie met parelmoer en zirkonia’s. En een leuk detail is ook nog dat elk Fossil sieraad wordt geleverd in een gewild Fossil blikje.

Fossil oorbellen en Skagen oorbellen bestellen bij Wereldsieraden

Bestelt u bij Wereldsieraden een voorradige set oorbellen op werkdagen voor 17:00 uur? Dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog! Daarbij is de verzending geheel gratis wanneer u een bestelling plaatst vanaf €50.