De sieraden van Skagen zijn stuk voor stuk pareltjes. Skagen sieraden zijn geïnspireerd op de Deense designprincipes, waarbij simpliciteit en strakke lijnen centraal staan. Waar u dit in terugziet is de trend met minimalistische accessoires. Skagen sieraden bevatten ook weinig details, maar zijn daarom niet saai! De Skagen sieraden zijn juist populair omdat ze door weinig poespas veel stijl hebben. Bekijk de collecties om de minimalistische Skagen sieraden te ontdekken of lees verder voor meer informatie.

Skagen sieraden en hun verschillende details

Bijzonder aan de Skagen sieraden is dat er zeer veel verschillende vormen gebruikt worden. Zo ziet u de vorm van een druppel veel terug in de stenen die gebruikt worden, net zoals cirkels en ronde lijnen. Ook elke Skagen ring heeft prachtige vormen door een toegevoegde parel of fonkelende zirkonia’s. Combineer de Skagen ring met een paar Skagen oorbellen in dezelfde stijl. Ook is deze prima te combineren met Skagen sieraden uit eerdere collecties.

Combineer, mix en match Skagen sieraden!

Het handige aan de Skagen sieraden is dat deze stuk voor stuk in dezelfde stijl uitgevoerd zijn. Daarbij heeft elke collectie Skagen sieraden zijn eigen kenmerken en details, maar zijn deze niet te uitgesproken. Combineer dus uw Skagen armband uit de oude collectie met een Skagen ketting uit de nieuwste collectie en draag elke dag een andere combinatie.

Skagen sieraden online kopen bij Wereldsieraden

Bestelt u Skagen sieraden bij Wereldsieraden? Dan is de verzending gratis bij bestelling van €50 of meer. Wanneer u na ontvangst toch niet blij bent met de sieraden kunt u deze binnen 30 dagen ruilen of retourneren.