Sieraden zijn prachtig, maar veel sieraden zijn maar geschikt voor een gelegenheid. Zo hebben sommige armbanden een zeer moderne uitstraling, terwijl u deze ook wel eens wilt dragen in uw vrije tijd. Wereldsieraden raadt u daarom aan om de Karma armbanden eens te bekijken. Armbanden Karma zijn als enkel armbandje te dragen, maar ook met meerdere om uw pols. Op deze manier ontstaat een speels effect van kleuren en vormen. Lees verder voor de details van een armband Karma!

Karma armbanden met rozenkwarts en Preciosa kristallen

Karma vond het belangrijk dat zijn armbanden niet alleen luxe aandoen, maar ook echt luxe zijn. Daarom vindt u in elke armband Karma prachtige Preciosa kristallen, die een extra touch geven aan uw outfit. Daarbij combineert Karma de Preciosa kristallen met natuurstenen kralen. Zo vindt u in de nieuwe Karma collectie rozenkwarts stenen en tijgerogen. Door hun luxe uitstraling zijn armbanden Karma zeer geschikt tijdens business meetings, maar u kunt u ook één armband in uw vrije tijd dragen.

Karma oorbellen: combineer met de armbanden!

Karma heeft naast armbanden ook bijpassende oorbellen Karma. Hier zijn de Preciosa kristallen ook in verwerkt, zodat u een perfecte match heeft met de oorbellen! Wist u trouwens dat Karma ook het merk achter de Double Dots is? Dit zijn de oorbellen met kleine bol voor het oor en de grote bol achter het oor. Ook deze vindt u in onze webshop.

Gratis inpakservice door uw sieraden webshop

Wist u dat wij uw sieraden en horloges graag én gratis voor u inpakken? Zo hoeft u zelf niet meer aan de slag met inpakpapier en plakband. Geef enkel tijdens het bestellen even aan dat het om een cadeau gaat.