Fan van Josh sieraden? Bekijk dan vooral onze pagina met armbanden Josh eens, want we hebben zojuist weer heel veel nieuwe items toegevoegd! Een sieraad Josh is het ideale zomersieraad, want deze zijn stoer en niet te vergelijken met andere sieraden merken. Speciaal voor de dames zijn er in deze nieuwe collectie edelstalen armbanden Josh toegevoegd. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Lees verder of kies direct uw nieuwe sieraad Josh!

Edelstalen Josh armbanden voor dames

Vooral voor dames is een sieraad Josh deze zomer een eyecatcher. De nieuwe armbanden Josh voor dames zijn namelijk van verzilverd edelstaal, wat een heel andere look geeft dan een leren sieraad Josh! Deze edelstalen armbanden Josh hebben rondere vormen en zijn minder rauw dan hun leren voorgangers. Daarbij zijn elegante steentjes als zirkonia’s toegevoegd.

Musthave Josh armbanden voor heren en dames

Voor zowel dames en heren zijn er leren armbanden Josh met gevlochten details, dierenprint en verzilverde sluitingen. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u altijd een sieraad Josh draagt dat bij het formaat van uw pols past. Voor dames is er bijvoorbeeld een smal sieraad Josh met een in het oog springende steen in het midden. Voor heren zijn er diverse details toegevoegd, zoals stiksel, maar ook kunt u kiezen voor een sieraad Josh zonder details.

Josh armband online kopen

Wist u dat u korting krijgt wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief? Onderaan de pagina kunt u uw e-mailadres invoeren, waarna u direct een kortingscode voor 5% korting ontvangt in uw inbox. Dat is fijn shoppen!