Klaar voor een heel frisse, nieuwe collectie Skagen horloges? Bij Wereldsieraden vindt u namelijk sinds kort de spring/summer collectie. Een Skagen horloge staat bekend om zijn minimalistische, Deense design, waarbij eenvoud juist opvallend is en tevens de kracht is van het horlogemerk. Een Skagen horloge is verkrijgbaar in verschillende kleuren en combinaties. Tevens kunt u de Skagen horloges trouwens perfect combineren met een Skagen sieraad. Lees verder voor meer info over de nieuwe collectie.

Dé details van de nieuwe collectie Skagen horloges!

Het typische Deense design in een Skagen horloge heeft kenmerken als strakke lijnen, subtiele details en weloverwogen kleurcombinaties. Het merk vindt dat een Skagen horloge niet teveel poespas nodig heeft en daar zijn wij het als Skagen-fans helemaal mee eens. In deze collectie ziet u vooral veel blauwe wijzerplaten en roségoud terug, in combinatie met prachtige materialen.

Een Skagen horloge combineert u met Skagen sieraden

Zijn u de Skagen sieraden ook al eens opgevallen? Net als een Skagen horloge is een Skagen sieraad voorzien van een minimalistische stijl. U ziet veel ronde vormen en neutrale kleuren terug. Combineer uw Skagen horloge met een subtiele Skagen armband of met een verfijnde Skagen ring.

Skagen horloges online bestellen bij Wereldsieraden

Heeft u uw favoriete Skagen horloge gekozen? Voeg deze dan toe aan uw winkelmandje en doorloop ons eenvoudige bestelproces dat uit 4 stappen bestaat. Tijdens het bestellen kunt u trouwens aangeven of het horloge thuisbezorgd moet worden, maar ook kunt u ervoor kiezen om het af te halen in onze winkel in Kampen. Happy shopping!