Op zoek naar wat meer elegantie in uw dagelijkse outfits? Dan zijn de Calvin Klein horloges hier geknipt voor. Ronde vormen, weinig details en en een sublieme afwerking zijn kenmerkend voor Calvin Klein horloges. Daarbij zijn de horloges goed te matchen met de Calvin Klein sieraden van Wereldsieraden. Zin in meer details? Lees snel verder!

Calvin Klein horloges: de specificaties

De horloges van beroemd fashionmerk Calvin Klein doen in geen enkele collectie af aan de grote naam die Calvin Klein gevestigd heeft. De klokjes zijn stuk voor stuk gemaakt van edelstaal en/of leer, waarbij een enkeling een rubberen horlogeband heeft. Daarbij hebben een aantal Calvin Klein horloges verschillende kleuren edelstaal, zodat het horloge te combineren is met verschillende outfits. Welk Calvin Klein horloge past bij u?

Creëer sets met Calvin Klein ringen en oorbellen

Ook de sieraden van Calvin Klein zijn de moeite waard om te bekijken. Opnieuw zien we hier de verschillende kleuren edelstaal in terug, net zoals de gebogen vormen en minieme details. En juist doordat de sieraden niet opzichtig of te druk zijn, zult u zelf extra goed opvallen. Kies een Calvin Klein ring, ketting en Calvin Klein oorbellen bij elkaar om een prachtige set te kunnen dragen!

Deel uw ervaring met Wereldsieraden!

Heeft u een horloge of sieraad besteld in onze webshop en bent u tevreden over onze service? Laat u dan alstublieft een review achter via www.trustpilot.com. Blijf op de hoogte van acties, kortingscodes en nieuwe sieraden door u onderaan de pagina aan te melden voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan tevens een kortingscode voor 5% korting in onze webshop. Happy shopping!