You either love it or hate it: Calvin Klein sieraden! Deze accessoires voor dames hebben hun eigen statement, wat draait om simpliciteit en eenvoud. De strakke lijnen en vormen van de vertellen zonder teveel details al een verhaal. Door juist te spelen met mat en glanzend en met verschillende kleuren edelstaal, ontstaat een heel uniek sieraad.

Simplistische en strakke Calvin Klein armbanden

De sieraden van Calvin Klein kunnen ondersteunen op heel veel gebieden. Wat dacht u van een Calvin Klein slavenarmband of Calvin Klein armband om het accent niet alleen op uw kleding te leggen? Een Calvin Klein ketting heeft sierlijke vormen, wat perfect past bij vrouwen! Doordat de Calvin Klein sieraden strak en simplistisch zijn, kunnen deze prima gedragen worden bij uw zakelijke outfit. Welke Calvin Klein sieraden passen het beste bij u?

Het verhaal achter de Calvin Klein sieraden en horloges

Calvin Klein begon in de jaren zeventig met zijn jeugdvriend een eigen bedrijf. In de jaren tachtig waren zijn onderbroeken zeer populair, waardoor de nu bekende Kate Moss en Mark Wahlberg naam maakten. In 2002 verkocht hij zijn bedrijf, maar het merk Calvin Klein is tot op de dag van vandaag nog zeer populair om zijn parfum, spijkerbroeken en accessoires.

Calvin Klein sieraden koopt u bij Wereldsieraden!

De sieraden van Calvin Klein bestelt u eenvoudig en snel bij uw sieraden webshop. Tevens heeft Wereldsieraden ook een schitterende collectie Calvin Klein horloges voor zowel dames als heren. De sieraden zijn perfect te dragen naast een Calvin Klein horloge. Houdt u niet zo van verzendkosten? Bij bestellingen vanaf €50 is de verzending geheel gratis!