Uw bikini en teenslippers zijn ingepakt, net zoals voldoende zonnebrand en een hoed. Maar wat nu echt de kers op de taart is deze zomer, is een sieraad van Mi Moneda. Dit trendy merk heeft verschillende sieraden waar u uw zomer net even wat extra’s mee geeft. De Mi Moneda sieraden fleuren comfortabele outfits op wanneer u op vakantie een stad bezoekt en staan ook nog eens leuk bij uw outfit als u uit eten gaat bij een pittoresk restaurantje.

Mi Moneda ketting kopen

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: als u deze zomer een sieraad aanschaft, moet dit toch wel een ketting Mi Moneda zijn. Deze stelt u zelf samen, door een munt Mi Moneda, collier Mi Moneda en pendant Mi Moneda te kiezen. De munt is uiteraard het onderdeel wat de ketting Mi Moneda zijn eigen stijl geeft. Bij Wereldsieraden vindt u al munten Mi Moneda vanaf €12,50!

Opvallende ketting Mi Moneda en oorbellen Mi Moneda

Wist u dat Mi Moneda naast kettingen ook armbanden en oorbellen heeft? Een armband Mi Moneda valt op door zijn prachtige vorm en het gebruik van een in het oog springende steen. Ook de oorbellen Mi Moneda zijn de moeite waard om te bekijken. Deze geven een trendy touch aan uw zomeroutfit, maar zullen ook zeker niet staan bij een outfit voor uw werk!

Ketting Mi Moneda online kopen bij Wereldsieraden

Koopt u een ketting Mi Moneda of een ander Mi Moneda sieraad in onze webshop? Profiteer dan van 5% korting door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Dit doet u door onderaan uw e-mailadres in te vullen. Happy shopping!