Hé wat leuk! Mi Moneda houdt net zoveel van sieraden als wij. De luxe Mi Moneda munten hebben mysterieuze kleuren en vormen die je net even langer laten kijken naar de unieke Mi Moneda ketting. Ja je hoort het goed! Elke Mi Moneda ketting is uniek, omdat u ze zelf helemaal samenstelt. Dit klinkt als een fijn pianomuziekje in onze oren.

Uw Mi Moneda muntje

Mi Moneda is Spaans voor ‘mijn muntje’ en Mi Moneda bestaat inmiddels al 5 jaar. Mi Moneda haalt haar inspiratie uit Egyptische oudheid. Vroeger droegen de Egyptenaren een muntje (amulet) om hun nek, dicht bij het hart, met een speciale betekenis. In 2009 besloot een Nederlands stel om deze passie voor muntjes en spirituele achtergrond om te zetten in sieraden. En de Mi Moneda ketting was geboren.

Handgemaakte Mi Moneda sieraden

De sieraden van Mi Moneda zijn met de hand gemaakt, wat deze kettingen extra bijzonder maken. Bij Mi Moneda kunt u altijd terecht, want zij houden rekening met jong en oud. De munten matchen bij een hippe festival look en een chique outfit. De sieraden zijn verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud. Waar wacht je nog op?

Mis het niet, deze Mi Moneda sieraden

Een Mi Moneda ketting blijft stijlvol en zij komen elk seizoen weer met een schitterende nieuwe collectie Mi Moneda munten. Wie kan dit nog weerstaan? Wij in ieder geval niet. Dat wordt slim shoppen! Meld u aan voor de nieuwsbrief van Wereldsieraden en profiteer van 5% korting. Niet alleen heel fijn, maar ook heel handig. Vanaf nu mist u nooit meer een actie, korting of simpelweg de leukste nieuwtjes over uw favoriete sieraden.