Elke dag een andere look, een andere kleur, een andere gedachte of een andere betekenis. Zo’n ketting wil elke vrouw wel dragen. Gelukkig heeft Mi Moneda speciaal voor de dames een mooi concept binnen de Mi Moneda sieraden collectie bedacht wat aan al deze wensen voldoet. De Mi Moneda munten laten ieders vrouwenhart smelten van geluk.

Mi Moneda munten in verschillende soorten

De Mi Moneda munten zijn er in heel veel soorten en maten. Zo zijn er Mi Moneda munten met inspirerende teksten, met symbolen en met gewoonweg een prachtig design. Ze zijn van goede kwaliteit, omdat ze gemaakt zijn van het krachtige materiaal edelstaal. De prachtige swarovski steentjes maken de Mi Moneda munten helemaal af..

Ontdek de nieuwe collectie met Mi Moneda munten

Vooral onze nieuwe aanwinsten zijn een aanrader. Uitbundige kleuren worden gecombineerd met symbolen en nieuwe ontwerpen. De Mi Moneda munten in het roségoud met roze glinsteringen erin, zijn extra gaaf. Kunt u niet kiezen? Twee munten staan ook mooi. Of drie... Mix & match en geef uw outfit een unieke dosis glamour. Tip: Probeer ook eens een Mi Moneda armband. Past perfect bij uw Mi Moneda ketting en hij staat chique!.

Profiteer van korting op de prachtige Mi Moneda munten

De mooiste Mi Moneda sieraden vindt u op Wereldsieraden. Extra leuk is de korting die u krijgt bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zomaar 5% extra voordeel. Dat is even mooi meegenomen! Bij vragen over uw bestelling stuurt u heel eenvoudig een mailtje naar klantenservice@wereldsieraden.nl en wij zorgen ervoor dat uw mail zo snel mogelijk beantwoordu zo snel mogelijk geholpen wordt..