Wanneer u eens op een heel andere manier voor de dag wilt komen, tippen we u graag over de bijzondere MelanO sieraden. Op Wereldsieraden vindt u drie verschillende collecties MelanO sieraden, namelijk de MelanO Twisted sieraden, de MelanO Cateye sieraden en de MelanO Side Rings ringen. Voor elke dame is er wel een collectie MelanO sieraden die aanspreekt. Lees dus snel verder voor de details!

Chique MelanO Twisted sieraden

Stijlvol en subtiel, dat zijn de prachtige MelanO Twisted sieraden. De MelanO Twisted sieraden herkent u aan de ringen en armbanden die zich als het ware om uw pols vouwen. Daarbij kunt u zelf kiezen welke zetting u toevoegt aan het geheel, zodat de MelanO Twisted sieraden afgestemd zijn op uw eigen smaak en kleuren!

Bijzonder effect bij uw outfit: MelanO Cateye sieraden

Als u eens een bijzonder sieraad wilt dragen, moet u zeker de MelanO Cateye sieraden eens bekijken. Aan deze sieraden voegt u een balletje toe, de zogenoemde Cateye, waardoor een schitterend effect ontstaat. De MelanO Cateye sieraden zijn zelf ook erg bijzonder, met ongewone hoeken en rondingen.

MelanO Side Rings ringen online kopen

Als laatste maken we u graag attent op de MelanO Side Rings ringen. Deze draagt u naast de MelanO Twisted ringen of naast een MelanO Cateye ring. Tevens kunt u ervoor kiezen om meerdere MelanO Side Rings ringen naast elkaar te dragen in verschillende kleuren. Plaatst u op werkdagen voor 20:30 uur een bestelling? Dan verzenden wij het dezelfde avond nog!