De sieraden van Melano stellen u nooit teleur. De Melano sieraden collectie staat helemaal in het teken van veranderingen. Zowel bij de Melano Twisted ring als bij de Melano Cateye ring verandert u de edelstenen en parels. Ga voor een luxe, sportieve of hippe look. Er zit voor u altijd een passende Melano Twisted ring of Melano Cateye ring bij.

Dit is typisch Melano

Melano is typisch zo’n merk waarbij het gaat om stijl en subtiliteit. De Melano sieraden hebben een strakke vormgeving in mooie rustige tinten. Combineer deze met pastelkleurige parels of uitbundige ‘hippie’ edelstenen. De Melano Twisted ringen hebben een mooie basic kleur. Kies bijvoorbeeld een zilveren ring met een prachtige lichtroze parel of edelsteen. Heel subtiel, lieflijk en zacht.

De Melano Cateye ring

Uit de gehele collectie Melano sieraden is er toch wel een ring die eruit springt en dat is de Melano Cateye ring. Deze ring is eigenwijs, mysterieus en een tikkeltje uitdagend. Deze stoere Melano Cateye ring bevat een edelsteen. Kijk snel bij onze collectie Melano sieraden en laat u inspireren.

U koopt bij Wereldsieraden

Bij Wereldsieraden hebben wij een eigen atelier, reparatiekamer en winkel (sinds 1904). Wij hebben ervaring in het vakgebied en dit straalt door in alles wat we doen. Wij hebben een passie voor mooie sieraden en daarom koopt u uw Melano sieraden bij ons. Wij zijn dag en nacht open. Bestel uw Melano sieraden op werkdagen voor 20.30 uur en wij verzenden hem diezelfde avond nog. Veel shop plezier!