Sommige sieradenmerken moeten af en toe even in de spotlights gezet worden. Sieradenmerken die opvallen door hun ontwerp, populariteit, materialen of afwerking. En deze week zijn dit de sieraden van het schitterende Blush. Eenvoud en kwaliteit staan centraal in deze prachtige sieraden, waarbij goed is gekeken naar waar vrouwen nu echt blij van worden. Lees meer voor details over materialen, vormen en het merk achter de Blush sieraden.

Zoetwaterparels en zirkonia’s in Blush sieraden

Als we het hebben over verborgen pareltjes, dan bedoelen we ook échte pareltjes. In de Blush oorbellen wordt namelijk subtiel gebruik gemaakt van de meest schitterende parels. Zowel imitatieparels als zoetwaterparels zijn gebruikt. Van de zoetwaterparels wordt 99% gekweekt, wat de parels toegankelijker maakt om te gebruiken in sieraden. Naast parels zien we ook zirkonia’s terug in bijvoorbeeld Blush armbanden, oorbel bedels en ringen.

Ontwerpen van de Blush sieraden

Als u het weet zult u het vast herkennen: de sieraden van Blush zijn ontwikkeld door de makers van de populaire Ti Sento sieraden! Maar anders dan de sieraden van Ti Sento Milano zijn de sieraden van Blush zeer subtiel en eenvoudig gehouden. Hierdoor komen de gebruikte materialen tot hun volste recht. Het goud wordt ook in gedraaide vorm of met speelse bolletjes weergegeven. In Blush hangers en Blush kettingen zien we het goud met name terug in de basis van de sieraden.

Blush sieraden kopen bij Wereldsieraden

Bent u net als iedereen ook zo dol op korting? Dan hebben wij nog een manier voor u om minder te betalen! Meld u onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief. U krijgt vervolgens een kortingscode voor 5% korting in uw inbox. De kortingscode kunt u tijdens het bestellen invoeren bij stap 4 van de bestelpagina. Happy shopping!