Waar de meeste gouden armbanden een holle binnenkant hebben, hebben de Fjory sieraden een zilveren kern. Dit zorgt met name voor heel veel stevigheid, waardoor de levensduur van uw Fjory slavenarmband vele malen verlengd wordt. De kwaliteit mag daardoor magnifiek genoemd worden, want er zijn maar weinig sieradenmerken die kiezen voor een zilveren kern. De Fjory sieraden zijn stuk voor stuk handgemaakt, waardoor gerust gezegd mag worden dat het gaat om authentiek vakmanschap!

Het perfecte moment voor Fjory sieraden

Fjory oorbellen zijn strak en stralen klasse uit. Een perfect sieraad om in uw collectie te hebben dus! Want of u nu uitgenodigd wordt voor een bruiloft of een klassieke uitstraling wilt hebben voor uw werk; Fjory oorbellen zijn vrijwel altijd perfect hiervoor. Combineer Fjory oorbellen met een Fjory ketting of Fjory ring.

Fjory sieraden: goede basis voor uw sieradencollectie

Dat Fjory sieraden basisstukken zijn in een sieradencollectie hoeven we u vast niet meer te vertellen. Maar wist u dat klassieke Fjory slavenarmbanden ook goed te combineren zijn met trendy merken? Overweeg bijvoorbeeld eens een Josh armband naast uw Fjory slavenarmband of een Calvin Klein ring in combinatie met Fjory oorbellen. Welke combinatie is uw favoriet?

Online Fjory slavenarmbanden kopen bij Wereldsieraden

Bestelt u online Fjory oorbellen bij Wereldsieraden? Dan profiteert u van leuke voordelen! U krijgt bijvoorbeeld 5% korting bij aanmelding van de nieuwsbrief. Tevens is de verzending gratis als u een bestelling plaatst van €50 of meer. Wilt u het sieraad liever eerst van dichtbij bekijken voor u het koopt? Kom langs in onze winkel in Kampen!