Als u denkt dat er voor vrouwen alleen chique sieraden bestaan, dan heeft u het mis. Er zijn heel veel schitterende sieradenmerken die passen bij een stijl zonder poespas. Minimalistische sieraden worden dan ook steeds populairder. Cluse horloges zijn bijvoorbeeld zeer simpel, net zoals Calvin Klein sieraden en Skagen sieraden. Deze laatste geven we graag wat meer aandacht. De sieraden van het Deense Skagen verdienen het namelijk om bekeken te worden! Lees verder voor meer informatie.

Simpel en minimalistisch: Skagen sieraden

In de sieraden van Skagen gaat de aandacht volledig naar de vormen en materialen van de sieraden. Waar andere merken namelijk spelen met kleine details, is dit bij Skagen niet het geval. Hierdoor zijn de Skagen sieraden zeer puur en liggen ze in lijn met de natuur. Een Skagen ketting met een opvallende steen of een Skagen armband met simpele vormen komen door hun eenvoud heel goed tot hun recht!

Deens design in Skagen oorbellen en ringen

Ook in de Skagen ringen en oorbellen staat simpliciteit voorop. Stenen van glas, zirkonia’s en parels zien we daarbij veel terug. De Deense designprincipes strak, simpel en minimalistisch zijn een goede beschrijving van deze prachtige sieraden en zijn perfect voor mensen die niet van poespas houden!

Skagen ringen kopen bij Wereldsieraden

Bij Wereldsieraden kunt u op twee manieren uw sieraden kopen. Ten eerste kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen in onze webshop en deze thuis laten bezorgen. Wanneer u sieraden liever eerst van dichtbij bekijkt kunt u langskomen in onze winkel in Kampen. U vindt ons aan de Oudestraat 63!