Bij veel horlogemerken lijkt het alsof de collectie zeer veel lijkt op zijn voorgangers, of op een collectie van een ander merk! Dit is ook zo met de Boccia horloges. Deze horloges hebben niet direct kenmerkende elementen, zoals een zeer robuust formaat (Diesel horloges) of een opvallend design (Cluse horloges). De kunst is om bij de Boccia horloges te ontdekken wat deze uniek maken. Dit zijn details als functionaliteiten, maar ook uiterlijke kenmerken kunnen een horloge zijn unieke element geven. Lees verder voor Boccia’s verborgen pluspunten!

Stijl en design in de Boccia horloges

Bij Boccia horloges vallen diverse details op als u hier beter naar kijkt. Boccia horloges hebben bijvoorbeeld zeer duidelijke cijferaanduiding, waar met name de horloges met cijfers onder vallen. Zeer stijlvol zijn de Romeinse cijfers die in bepaalde horloges verwerkt zijn. Een ander element in de dameshorloges is het parelmoer dat verwerkt is in de wijzerplaat. En bepaalde Boccia horloges zijn als een soort sieraad, met een zeer smalle en elegante horlogeband. Wat valt u het eerste op in de collectie?

Meer details over de Boccia horloges

U vindt zowel Boccia dameshorloges als Boccia herenhorloges in onze webshop. Zo kunt u voor uzelf een nieuw horloge uitzoeken, maar ook voor uw partner. Daarbij is er voor elke dame of heer wel een passend Boccia horloge te vinden. Dit komt doordat het merk werkt met een verscheidene mate van details. Wist u trouwens dat Boccia horloges vervaardigd zijn uit titanium? Ideaal als u een gevoelige huid hebt en snel allergische reacties hebt van bijvoorbeeld edelstaal of zilver.

Horloge kopen bij Wereldsieraden

Koopt u een horloge bij Wereldsieraden? Profiteer dan van gratis verzending bij bestellingen vanaf €50. Daarbij krijgt u 5% korting op uw volgende aankoop wanneer u zich onderaan de pagina aanmeldt voor de nieuwsbrief. Voer uw e-mailadres in en u krijgt direct een kortingscode voor 5% korting in uw mailbox. Veel plezier met uw nieuwe horloge!