De nieuwe armbanden van Josh zijn prachtig. Stoer, robuust en vooral heel erg mooi. De nieuwe collectie komt binnenkort online op Wereldsieraden en u krijgt gegarandeerd een lach op uw gezicht, wedden? Lees snel verder voor meer informatie over deze bijzondere Josh armbanden!

100% stijlvol & uniek: Josh armbanden

De armbanden van Josh zijn stijlvol en 100% Nederlands. Persoonlijk, eerlijk, nuchter, trendy en voor iedereen. Dat is waar Josh voor staat. Met een Josh armband heeft u altijd een uniek exemplaar, want elke armband wordt met de hand gemaakt en gepolijst. Wauw!

Josh armbanden met de hand gemaakt

Nog een reden om een Josh armband te kopen: de met de hand gemaakte armbanden zijn prachtig gevlochten, voor de echte trotse Hollander. Bij Josh werken ze alleen met nikkelvrije en verzilverde kristallen, want ze werken enkel en alleen met de beste materialen. Vakmanschap is een belangrijke drijfveer en daarom is er elk seizoen een nieuwe collectie.

Voordeel op voordeel, bestel Josh armbanden

Heeft u al een kijkje genomen bij de collectie Josh armbanden? Bij Wereldsieraden verzenden wij alle bestellingen boven de €50,- helemaal gratis. Dat is extra voordeel voor u. Bent u toch niet tevreden over uw product? Geen probleem, bij Wereldsieraden geldt de regel: niet goed? Geld terug. U kunt heel eenvoudig het ruil- en retourformulier downloaden op de website en invullen. Stuur deze mee met uw pakketje en wij doen de rest. Heeft u vragen neem contact op met onze klantenservice (038) 333 36 32. Of mail naar klantenservice@wereldsieraden.nl .