Wist u dat Breil eigenlijk eerst enkel horloges ontwikkelde voor dames? Vandaag de dag is er echter ook een schitterende collectie Breil heren horloges beschikbaar. Kenmerkend voor een horloge Breil is zijn eigenzinnige karakter. Dit ziet u bijvoorbeeld in de vormgeving van de wijzerplaat of het horlogebandje van een horloge Breil. Welk horloge Breil spreekt u het meeste aan?

Horloge Breil: stijlvol accessoire

Een horloge Breil is gerust elegant en stijlvol te noemen. Let bijvoorbeeld bij de Breil dames horloges op de verschillende vormen die gebruikt zijn. Ronde vormen worden afgewisseld met vierkant en rechthoekig. Daarbij heeft elk horloge Breil wel een pop of color in zijn wijzerplaat, horlogekast of horlogeband. Heren hebben daarbij de keuze uit een siliconen, leren of edelstalen horlogeband. Voor welke Breil heren horloge kiest u?

De functies van horloges Breil

Naast elegant is een horloge Breil ook praktisch te noemen. Verschillende horloges Breil zijn bijvoorbeeld chronografisch, waardoor deze een stopwatchfunctie bevat. Daarbij zijn deze chronograaf horloges zeer nauwkeurig qua tijd. Daarnaast hebben verschillende horloges Breil ook datumaanduiding en een enkele dagaanduiding.

Horloge Breil online kopen

Wanneer u een horloge Breil online bestelt bij Wereldsieraden, profiteert u van gratis verzending bij bestelling van €50,- of meer. Daarbij krijgt u ook 5% korting wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. We sturen de kortingscode naar uw e-mailadres. Wist u dat u ons ook offline kunt bezoeken in onze winkel in Kampen? Bij Juwelier Reuyl aan de Oudestraat 63 haalt u bestellingen op of bekijkt u sieraden en horloges voordat u deze koopt.