Bij Wereldsieraden vindt u sinds kort een heel nieuw merk genaamd Hooked. Gaaf! Hooked? Vraagt u zich misschien af... Ja u leest het goed! De naam verklapt het al een beetje; dit nieuwe merk heeft alles te maken met haken en ankers. Wij vertellen u graag meer over dit nieuwe fenomeen! Lees verder en ontdek all ins- en outs over Hooked armbanden.

Hooked armbanden vol liefde

Hooked is ontstaan tijdens een reis naar India. Het nieuws wat daar verspreid werd ging vooral over politiek, natuurrampen en ongelukken. Toch lag daar een krant met heel ander nieuws. Het nieuws heette ‘the anchor story’ en het was geschreven met liefde. Dit was het begin van de prachtige Hooked armband. Elke Hooked armband staat symbool voor een ‘anchor story’ vol liefde en al het mooie wat deze wereld ons te bieden heeft.

Hooked armband met leer of touw

De Hooked armbanden hebben een anker of een haak. De special edition heeft een haak die over de helft van de pols gaat en dit geeft een heel bijzonder effect. Deze armbandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met leer of touw. Leuk om te combineren met armbanden of een passend horloge.

Bestel uw Hooked armband voordelig op Wereldsieraden!

Meld u vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief, dan profiteert u van maar liefst 5% korting! Daarnaast blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties rondom Wereldsieraden. Vandaag voor 20.30 uur besteld is vandaag verzonden! Dus waar wacht u nog op? Bestel uw favoriete, nieuwe en mega trendy Hooked armband nu op Wereldsieraden.